Vi gjør det enkelt å spise sunn mat ved å levere den rett til døren din. Vi vet at det å forberede ferske og sunne måltider tar tid, derfor ønsker vi å gjøre hverdagen din både enklere og sunnere ved å tilby et matkonsept som du vil elske.

Sunn hverdag

Vi lager sunne, enkle og deilige måltider. De leveres ferske, aldri frossen og rett på døren hver uke slik at du har sunn mat hver dag.

FitKitchen ble opprettet med det formålet å levere et produkt som fokuserer på folks generelle helse og velvære. Det er ikke ment for å være en rask løsning eller en diett som kommer og går, og som gjør mer skade på slutten enn når du starter.

Vi eliminerer ikke karbohydrater eller begrenser og teller kalorier, det vi tilbyr er sunn ernæring for å holde deg frisk og sterk. Men vi tilbyr også lavkarbo, retter med mindre karbohydrater og tilpassede retter for de som ønsker dette.

Vi tilbyr noe for alle

Vi tilbyr et utvalg av måltider slik at alle kan velge akkurat det de elsker. Vi velger ingredienser for deres funksjonelle rolle, så vel som for deres smak, utseende og følelse. For eksempel liker vi søtpotet fordi den er rik på folat som er avgjørende for god energi, og vår Proteinris er full av antioksidanter som holder hjernen din i gang.
 
 
EN SUNN TILNÆRMING

Mange syns det er vanskelig å få i seg riktig mengde ernæring og variasjon i kostholdet, enten de ønsker å spise sunt, skal ned i vekt eller ønsker å vedlikeholde. Vår måltidstjeneste gjør det enkelt å sikrer at du spiser riktig mat hver dag.