Vilkår og betingelser

Om tjenesten 

FitKitchen er en nettbutikk og abonnementstjeneste for hjemlevering av ferdiglagde måltider. Som registrert bruker godkjenner du at du er 18 år eller eldre, myndig og har full juridisk rett til å inngå en avtale med en annen part. Du som registrerer dine personalia hos FitKitchen godkjenner at du er kunde hos oss. Ved registrering velger du hvilket produkt eller abonnement du ønsker å få levert og godkjenner dermed å betale for produktet eller det løpende abonnementet av matleveranser. 

Ved tegning av abonnement forekommer det ingen bindingstid. For abonnement kan du når som helst avsluttet, pause en leveranse eller fryse ditt abonnement.


Regler for angrerett

Ihht. Angrerettloven er ferske varer som mat unntatt fra angreretten, og måltider fra FitKitchen AS kan dermed ikke returneres.

Personvern

Det er viktig å kjenne seg trygg når man handler i en nettbutikk, og vi i FitKitchen er nøye med å håndtere personopplysningene dine på en sikker måte. 

For å kunne levere varene du har bestilt, og kontakte deg med informasjon og oppdateringer relatert til bestillingen din, trenger vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Denne informasjonen er vi pålagt å oppbevare i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering, og eventuell garantihåndtering. 

Hos oss betaler du med kort ved første bestilling og blir trukket automatisk hver uke ved bestilling av abonnement. Når du betaler med kort, blir all informasjon kryptert og sendt over en sikker kobling via vår betalingspartner. 

Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Hvis opplysningene er feil kan du be om at opplysningene rettes eller fjernes. Vi kan ikke fjerne opplysningene dine dersom det finnes lovpålagte krav om at disse skal lagres, som f.eks. bokføringsregler eller annen legitim årsak til å beholde opplysningene, som f.eks. uoppgjort gjeld. 

 

Næringsverdier 

Alle verdier er regnet ut i fra produktene vi anvender fra leverandørene våre. 
Alle måltidene er blitt nøye inspisert. Vi bruker ikke generelle verdier og næringsinnholdene er beregnet ned til hver eneste ingrediens i hvert måltid.

 

Levering 

Vi kjører ut leveransene hver søndag  kl. 17:00-22:00, mandag  kl. 10:00-14:00 og kl. 17:00 – 22:00 til Oslo og Omegn. Tid for levering avhenger av postnummer.. 

Våre sjåfører vil alltid ringe på døren din ved levering. Om ingen er hjemme vil vi ringe/sende sms på nummeret du har registrert ved bestilling. Deretter plasseres maten utenfor døren og dermed overføres ansvaret for maten til deg som kunde. Om sistnevnte ikke er mulig kan sjåfør komme tilbake med leveransen med et ekstra tillegg på kr. 65,-. 

Vi har dessverre ingen mulighet til å erstatte stjålen eller vær-ødelagt mat. 

Er det hindringer som gjør at vi ikke kan levere til deg som, for eksempel bor i høyblokk hvor døren nede er låst eller hybel hvor det er flere som bor, er du selv pliktig til å møte oss og ta imot leveransen. 

Adresse og leveranseopplysninger er din plikt å overholde – stemmer ikke dette vil du miste leveransen og bli belastet fullt beløp. 

Du kan ved bestilling legge til en «beskjed» om hindringer eller informasjon som kan gjøre det enklere å finne fram til deg. Du kan ikke legge igjen instrukser til sjåfør om alternativ levering om det så er nabo eller garasje – det er ditt ansvar å ta imot levering. 

Dersom FitKitchen ikke kan oppfylle sine leveringsforpliktelser etter avtale, grunnet uforutsette omstendigheter som FitKitchen ikke råder over, slik som naturkatastrofe, første snøfall, ulykker osv. vil ikke FitKitchen stå ansvarlig for uteblitt leveranse. For å pårope seg slik ansvarsfraskrivelse skal FitKitchen informere alle berørte kunder så fort det er praktisk mulig. 

 

 

Bestillingsfrist/endring/kansellering for både engangs-bestilling og abonnement 

Levering søndag og mandag: 
Siste frist for å legge inn en ny bestilling/abonnement for leveringer til søndag og mandag er onsdag klokken 23:59. 

Kansellering/pause og endringer av bestilling/abonnement for søndag og mandag er mandag klokken 23:59 1 uke i forveien av din leveranse..

For kansellering/pause av abonnement send mail til kundeservice@fitkitchen.no. 

​Dette er på grunn av våre bestillingsfrister ovenfor våre leverandører. Alle endringer finner du ved å gå til «Min side» og trykk på «Administrer abonnement ditt her»eller i hovedmenyen vår under «Nettbutikk»/ «Abonnement» og «Endre abonnement».  Husk at frist for endring også gjelder generelle endring som adresse, merknader o.l. 

 Som kunde hos FitKitchen har du stor frihet når det gjelder å gjøre forandringer på din bestilling eller i ditt abonnement. Vil du forandre noen detaljer som du oppga ved registrering gjøres alle endringer ved å logge deg inn på Min side. 

Om du ikke har foretatt endringer innen fristen før din neste leveranse, forbeholder FitKitchen seg retten til å oppfylle levering i tråd med disse vilkårene. 
Ved andre henvendelser kontakt: kundeservice@fitkitchen.no.

 

Transport/frakt 

Leveranse hver søndag og mandag til Oslo og Akershus. 
Faktkostnaden kan endres ved prisjusteringer. Gebyr for frakt og transport i Oslo er kr. 85,- pr. levering. I områdene utenfor Oslo samt enkelte områder rundt Akershus er prisen  kr. 99,- pr. levering.  

 

Betaling 

Betaling gjøres med kort og er 100% sikkert gjennom Stripe. Dersom kortet ditt ikke belastes blir det sendt en faktura på e-post i stedet. 
Vi har en ukes betalingsfrist på våre fakturaer. 

 Når du bestiller abonnement hos oss betaler du i kassen for den første uka og vi trekker deg hver mandag eller torsdag de neste ukene. Dersom betaling ikke er godkjent stoppes abonnementet umiddelbart. 

 

Feil og mangler 

​Er det en feil ved leveransen eller mangler på ordren vil vi rette opp dette ved tilsending av nye måltider. Kunden har selv ansvaret for å sjekke pakkeliste/oversikt og kvalitet på produktet når maten er levert.